Heeft u wel eens gedacht aan een gietvloer?

Pas geleden heb ik een gietvloer bestelt en ik zal je vertellen waarom ik deze vloeren zo prettig vind. Een aantal buren en vrienden van me hebben hetzelfde gedaan, omdat regelmatig bij mij over de vloer komen en erg enthousiast raakte over de voordelen van mijn gietvloer. In dit artikel wil ik je op de hoogte brengen van de voordelen die gietvloeren met zich meebrengen. Lees verder en kom erachter of een gietvloer iets voor jou is.

Sinds een maand heb ik een betonnen gietvloer. Het werkt allemaal fantastisch. Binnen twee dagen was de vloer geplaatst en we zijn zeer tevreden over zowel de plaatsing als over de kwaliteit van de gietvloer. De vloer voelt goed aan, ziet er mooi glanzend uit en daarnaast kunnen onze kinderen door het geluiddempende materiaal heerlijk met elkaar spelen. Persoonlijk raad ik iedere familie met jonge kinderen een gietvloer aan, maar uiteraard heeft iedereen andere voorkeuren.

Het enige waar je goed op moet letten is dat je iemand aanneemt die precies weet hoe het een gietvloer moet leggen. Doet hij of zij dit niet goed dan bestaat er een kans dat er zich problemen voordoen: het leggen van een gietvloer vraagt namelijk om uiterste precisie en daarom is het belangrijk dat je een vakkundig bedrijf inschakelt.

Zelf heb ik gekozen voor een beton gietvloer. Maar je zou ook kunnen kiezen voor woonbeton, dat werkt over het algemeen ook wel prima. Het beste kun je in een showroom kijken om erachter te komen waar jouw voorkeuren liggen.