Sloten vervangen

Een inbraak in uw woning is vanzelfsprekend erg vervelend, het kan een gevaarlijke situatie met zich meebrengen, er kunnen spullen gestolen worden en daarbij zorgen voor schade aan uw sloten in deuren of ramen. Niet alleen bij inbraken ontstaat deze schade, het kan ook voorkomen dat uw sleutel afbreekt in het slot, of dat het slot aangetast wordt door bijvoorbeeld bevriezing tijdens winterse dagen. Gelukkig staat slotenmaker Cevelo voor u klaar om uw sloten te vervangen in deze situaties, zodat u uw woning of bedrijfspand binnen korte tijd weer kunt afsluiten en alle sloten naar behoren werken. Door onze jarenlange expertise op dit vakgebied, is het vervangen van sloten vaak een eenvoudige klus voor onze medewerkers. Daarbij kunnen wij u met onze ervaring adviseren over goede sloten, als vervanger van uw oude variant!

Schade aan sloten

Schade aan sloten van uw ramen en deuren kan op verschillende manieren ontstaan. De meest voorkomende oorzaken van schade zijn inbraak, bevriezing en het afbreken van sleutels in het slot. In de meeste gevallen is de ontstane schade niet zelf te repareren, of richt u juist meer schade aan bij uw poging tot het herstellen van de sloten. Denk hierbij aan schade aan de deurpost of kozijnen, schade aan het slot zelf, enzovoorts. Om dit te voorkomen is het inschakelen van een erkende slotenmaker vaak de juiste keuze in deze situaties.

Slotenmakers als Cevelo beschikken over professionele gereedschappen om uw slot zo goed mogelijk te herstellen en weer werkend te maken. Wanneer dit niet meer mogelijk blijkt, bijvoorbeeld doordat het slot geforceerd is bij een inbraak, kan de slotenmaker het volledige slot komen vervangen. Kiest u voor slotenmaker Cevelo, dan vervangen wij niet alleen het slot, maar geven we u ook graag advies over het assortiment sloten wat wij u mogen aanbieden.
Totaaloplossing bij Cevelo

Wanneer uw sloten zijn vervangen bent u vanzelfsprekend niet verzekerd, dat een inbraak in de toekomst voorkomen kan worden. Om deze reden heeft slotenmaker Cevelo besloten een totaaloplossing aan te bieden aan onze klanten. Hierbij vervangen wij niet alleen uw sloten, maar bieden we eveneens beveiligingsapparatuur om inbrekers in de toekomst zo goed mogelijk te weren uit uw woning.

Bent u benieuwd wat slotenmaker Cevelo voor u kan doen, of wilt u direct sloten laten vervangen in uw woning of bedrijfspand? Onze medewerkers staan op werkdagen klaar om al uw vragen te beantwoorden via de vermelde kanalen op onze website.