Sleutels laten maken

Wanneer uw kinderen vaker alleen thuiskomen kan het noodzakelijk zijn om extra sleutels van de deuren in uw woning te laten maken. Zo hoeft u sleutels niet te verbergen onder een deurmat of container, wat de veiligheid van uw woning ten goede komt met het hoge aantal inbraken in Nederland. Ook als u een reservesleutel bij bijvoorbeeld de buren wilt leggen voor het geval u de sleutel zelf een keer vergeet, is het maken van extra sleutels raadzaam. Bij slotenmaker Cevelo bent u aan het juiste adres voor het laten maken van sleutels of kopie├źn van uw huidige sleutels. Wij maken jaarlijks vele sleutels voor mensen, die bijvoorbeeld een fietssleutel kwijt zijn geraakt en een reservesleutel willen hebben, huishoudens die extra sleutels willen hebben voor medebewoners, enzovoorts. Onze service wordt gekenmerkt door snelheid en daadkracht, zodat u binnen een korte tijd kunt beschikken over de extra sleutels!

Sleutels bijmaken

Bij slotenmaker Cevelo is het mogelijk om zeer uiteenlopende sleutels bij te laten maken, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan sleutels van antieke meubelen, sleutels van kluizen, fietssleutels en de gebruikelijke sleutels voor sloten van woningen; zogenaamde cilinder- en klaviersleutels. In veel gevallen zijn de sleutels binnen een paar werkdagen voor u gemaakt, zodat u hier snel de beschikking over heeft na het bestellen. Voor specialistisch werk, in bijvoorbeeld de vorm van autosleutels, nodigen we u graag uit voor een advies. Het is niet altijd even eenvoudig om een extra sleutel bij te laten maken, waarbij het wellicht onverstandig is hiervoor te kiezen als er geen sprake is van noodzaak.

Sleutels bij laten maken? Wij zijn er voor u!

Wilt u direct sleutels van uw fiets, woning of kluis bij laten maken? Wij heten u graag van harte welkom bij Cevelo, uw specialist op dit gebied. We zijn op werkdagen te bereiken via de vermelde kanalen op onze website! Ook voor andere vragen over het laten maken van sleutels of over de haalbaarheid en kosten voor het maken van een kopie van bijvoorbeeld uw autosleutel, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.