Inbraak preventie

Met honderden inbraken per jaar in Nederland, is het een keer extra nalopen van de beveiliging in uw woning vaak geen overbodige luxe. U moet er toch niet aan denken, wat inbrekers uit uw woning mee kunnen nemen aan dierbare en waardevolle spullen en wat voor gevaarlijke situaties voor uzelf of uw medebewoners kunnen ontstaan bij een inbraak. Met slotenmaker Cevelo heeft u een ideale partner gevonden om de veiligheid van uw woning te verbeteren met een degelijke inbraakpreventie. Doordat wij al jarenlang actief zijn in het plaatsen, repareren en vervangen van sloten na bijvoorbeeld inbraken, weten wij hoe inbrekers te werk gaan en hoe u de kans op een inbraak zo goed mogelijk kunt minimaliseren. Om die reden zijn wij begonnen met het aanbieden van inbraakpreventie voor bedrijven en particulieren. Iedereen verdient namelijk een veilig thuis vindt Cevelo!

Inbraakpreventie voor woningen

Er zijn meerdere manieren om inbrekers uit uw woning te weren, waarvan camera’s en bewegingssensoren de meest bekende zijn. Wist u echter, dat er ook speciale magneten bestaan die u tussen de deur en deurpost plaatst? Zodra de deur geopend wordt, gaat er een alarm in uw woning af, wat de inbreker(s) afschrikt. Deze vorm van inbraakpreventie valt minder op dan eerder genoemde mogelijkheden, waardoor het uw woning niet tot een fort maakt. Naast deze magneetcontacten zijn er ook tal van andere manieren om uw woning te voorzien van inbraakpreventie.

Hoewel u ook bij de lokale bouwmarkt mogelijkheden heeft om de inbraakpreventie in uw woning te verbeteren, kiezen veel mensen voor de zekerheid van bijvoorbeeld slotenmaker Cevelo. Wij werken enkel met professionele apparatuur en geven u daarnaast een uitgebreid advies over de mogelijkheden en haalbaarheid van uw eigen wensen. Denk hierbij aan een uitgebreide risicoanalyse van uw woning vooraf, waarbij wij alle mogelijk risicoplekken opzoeken om de inbraakpreventie daarop aan te kunnen passen.

Tip van Cevelo.nl voor een veilige woning: extra preventie dankzij veiligheids-/deurbeslag toe te voegen aan je sloten

Totaaloplossing bij Cevelo

Slotenmaker Cevelo heeft in de afgelopen jaren meermaals ondervonden, dat er vanuit huishoudens vraag is naar een totaaloplossing om inbrekers na een inbraak zo goed mogelijk te weren. Om die reden vervangen wij niet alleen sloten na een inbraak, maar adviseren we u ook graag over de mogelijkheden tot het verbeteren van de inbraakpreventie. Wanneer u zich kunt vinden in ons advies, komen we de alarminstallatie direct bij u installeren. Zo leeft u voortaan met een veiliger gevoel!

Meer weten over de mogelijkheden van inbraakpreventie bij slotenmaker Cevelo? Onze medewerkers staan u op werkdagen graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen over inbraakpreventie. U bereikt ons via de vermelde kanalen op onze website.

Opzoek naar een bedrijf dat uw woning kunt beveiligen met een inbraakbeveiliging systeem?