Mogelijkheden van een schuifdeur

Het basisprincipe van schuifdeursystemen rust op de hulpstukken die zijn samengesteld uit een loper en een roller die de aangesloten deur laat glijden. Er is een uitgebreid armaturengamma voor glas, hout en metalen schuifdeuren met kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking. Dankzij vernieuwende technologieën beweegt de deur nauwkeurig en zacht en zijn de hulpstukken extreem duurzaam.

Glazen schuifdeuren en profielen

Deuromlijsting bestaan in diverse materialen zoals staal of aluminium en een eigentijds kleurenpallet.

Schuifdeursystemen uit glas zorgen voor een ruimtelijke ontwerp die een vloeiende, open en transparante sfeer creëert. We zien ze in kantoren, maar ook in de bouw van particuliere woningen. Glas als ontwerpelement is even functioneel, veilig en duurzaam als hout of kunststof. De bijhorende hulpstukken zijn bewust geaccentueerd als een meerwaarde in het ontwerp.

Houten schuifdeuren

Houten schuifdeuren zorgen voor een natuurlijke en warme uitstraling en zijn in talrijke houtsoorten te verkrijgen. Schuifdeursystemen die uit meerdere vlakken bestaan worden ook vaak gecombineerd met panelen uit andere kleuren, spiegels en glas.

Zo krijgt de klant een ruime ontwerpvrijheid en planningsflexibiliteit, waarbij de vakspecialist graag zijn kennis deelt.

Schuifdeursystemen zijn als geen ander interieurelement zo veelzijdig en flexibel. Maatwerk en installatie vormen dan ook geen probleem.  Wilt u meer informatie over bepaalde schuifdeursystemen? Ga dan eens naar ijzerwarenwinkel.org. Hier vind je al het laatste informatie over schuifdeuren, waar je verder mee kan komen. Je kan hier ook meteen je schuifdeursystemen bestellen. Weet je niet precies welke je nodig hebt? Je kan dan vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice.