Introductie draadloos GSM alarmsysteem

Alarmsysteem SAA66 basispakket

Sinds kort is er een nieuwe alarmsystemen op de markt. De kwaliteit van dit systeem is vergelijkbaar met die van veel duurdere alarmsystemen. Hij is maar 1,5 cm dik en zeer gebruiksvriendelijk. Ook handig: bij stroomstoringen blijft het alarmsysteem in werking door de ingebouwde accu!

Voordelig aan dit systeem is dat u het zelf kunt installeren, u betaalt dus geen onnodige installatiekosten. Ook heeft u geen last meer van maandelijkse betalingen. Dit alarmsysteem belt u namelijk automatisch, waardoor er geen meldkamer meer nodig is!

Bijkomend pluspunt: tags. Met behulp van de tags kunt u gemakkelijk het alarmsysteem ontgrendelen. Geen gehannes meer met afstandsbedieningen en codes. U krijgt uw eigen tag die u u bij binnenkomst tegen het alarmsysteem kunt houden. Ook kunt u andere bewoners een tag overhandigen. Zo kan iedereen eenvoudig gebruik maken van het systeem.

Als u de tags niet handig vindt kunt u er ook voor kiezen om de speciale (gratis) app te downloaden. U kunt dan uw smartphone als afstandsbediening gebruiken. Hiervoor heeft u overigens geen wifi nodig, het werkt ook met bluetooth.

Installatie

Het systeem is eenvoudig te installeren. Geen installatiekosten meer dus! Bij de installatie kunt u ook detectoren aanmelden. Op deze manier kunt u precies de locatie zien waar het alarm is afgegaan. Wel zo handig om te weten!

Wat verder nodig is voor installatie is een standaard simkaart. Deze simkaart heeft het alarmsysteem nodig om meldingen te versturen naar uw telefoon. De kosten van de simkaart vallen in het niet bij wat u voor een abonnement op een meldkamer zou moeten betalen.

Extra functionaliteit

Het alarmsysteem is uit te breiden met een aantal extra functies, bijvoorbeeld bewegingsmelders, een afstandbediening, tags en dergelijke. Handig is ook de bewegingsmelder. Deze geeft een bericht in de app wanneer bewegingen worden gedetecteerd. Verder zijn magneetcontacten een nuttige extra functionaliteit. De magneetcontacten kunnen geplaatst worden op deuren en ramen en geven een alarm wanneer het contact, dus wanneer een deur of raam wordt geopend, wordt verbroken. Uiteraard is het ook mogelijk om een sirene te laten plaatsen.

Wilt u dit alarmsysteem aanschaffen? Hij is onder meer verkrijgbaar in de SafeArea webshop.

Getagd met , ,