De winkel waar je zelf een vloer kan maken

De laatste jaren zijn er veel trends op het gebied van bouw en interieur, een gegoten vloer aanbrengen is daar één van. Omdat er steeds meer mensen én bedrijven op zoek zijn naar een manier om een duurzame vloer voor een scherpe prijs aan te leggen zijn er ook winkels ontstaan die de spullen verkopen waarmee je het nodige zelf kunt doen. Op poxywinkel.nl kunt u bijvoorbeeld terecht, hier vindt u tips, handleidingen, advies maar ook de spullen die u nodig heeft. Eigenlijk vindt u hier alles onder één dak om gelijk aan de slag te gaan met het aanbrengen van uw nieuwe vloer.

De varianten

Als u eenmaal heeft besloten om een gegoten vleor aan te brengen dan staan u nog een aantal keuzes te wachten. Deze vloeren zijn namelijk weer opgesplitst in verschillende varianten zoals vloercoating, epoxyvloeren en beton circe, allemaal met een andere prijs en net iets andere eigenschappen.

De prijs van een gietvloer

De prijs van een gietvloer wordt altijd berekend per vierkante meter, de arbeidskosten zijn een groot onderdeel van de totaalprijs. Daarom kunt u veel geld besparen als u het helemaal of deels zelf kunt doen.

De voordleen van het zelf

Waarschijnlijk heb je al helemaal in je hoofd hoe de nieuwe vloer er uit meot komen te zien en wellicht wil je daarom liever zo veel mogelijk zelf doen. Hou er echhter reekening mee dat er ook voldoende bedrijve zijn die je kunnen helpen, ook als het de eerst keer fout gaat met het aanbrengen van de nieuwe vloer. Ook bij reparatie kan een gietvloer specialist u  gewoon van dienst zijn, dat is mogelijk omdat er gewoon een nieuwe laag over de bestaande vloer gelegd kan worden.